Näissä vaaleissa on kyse arvoista.

Hyvä Ystävä,

Eduskuntavaalit ovat 6,5 viikon päästä ja näissä vaaleissa on kyse arvoista. Meille sosialidemokraateille on tärkeää pitää ihmisistä huolta. Siksi aikoinaan liityin SDP:hen: tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja vapauden puolustajiin.

Hyvinvoinnille ei voi määritellä hintaa, sillä jokainen meistä on korvaamaton. Yhteiskunnan pitää taata ihmisille mahdollisuus elää, voida hyvin ja olla oma itsensä.

Koulutus sekä sosiaali- ja terveyspalvelut ovat minulle poliitikkona tärkeitä, sillä ne vahvistavat yhteiskuntamme hyvinvointia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Hyvinvointivaltiota tulee suojella oikeiston epäoikeudenmukaiselta leikkauspolitiikalta. Talousttilanne vaatii kyllä toimia, mutta niiden pitää olla oikeudenmukaisia. Esitän seuraavia keinoja talouden tasapainottamiseksi: Tilkitään verotuksen porsaanreiät ja panostetaan kasvuun. Ei leikata pienituloisilta, kuten oikeisto suunnittelee.

Meidän tulee myös ihmisinä pitää toisistamme huolta: hoitaa kun olemme sairaita ja rohkaista, kun epäröimme.

Edesmenneen Toveri Tommy Tabermannin sanoin: “Epäröinnin kynnyksellä kysy, kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä. ” Tarvitaan rohkeaa ja suoraa kansanedustajaa, joka uskaltaa olla lempeästi luja ja tehdä politiikkaa vahvasti sosialidemokraattisilla arvoilla. Tällaisena poliitikkona minut on opittu tuntemaan. Siispä Ystävä, ole sinäkin Miinan Mukana!

Terveisin,

Miina-Anniina Heiskanen
www.miina-anniina.fi



Miina-Anniina Heiskanen